u bent hier

Den Hoff #5 - Comedy: Thibo Bleys


DEN HOFF Tijdens juli en augustus verhuist Bar Bries één keer per week naar onze gezellige ‘hoff’ waar we de zomer opvrolijken met een breed uiteenlopend programma voor jong en oud. En dat helemaal gratis en voor niks! 🌱 COMEDY - THIBO BLEYS Er mag al eens gelachen worden. En dat doen we vanavond met Thibo Bleys 🌱 Over Thibo Bleys Deze beginnende comedian bouwt sinds 2019 aan the road to fame. ... Lees meer »

DEN HOFF
Tijdens juli en augustus verhuist Bar Bries één keer per week naar onze gezellige ‘hoff’ waar we de zomer opvrolijken met een breed uiteenlopend programma voor jong en oud. En dat helemaal gratis en voor niks!
🌱
COMEDY - THIBO BLEYS
Er mag al eens gelachen worden. En dat doen we vanavond met Thibo Bleys
🌱
Over Thibo Bleys
Deze beginnende comedian bouwt sinds 2019 aan the road to fame. Zo heeft hij al ettelijke keren in hét comedy-café Cafe The Joker gestaan en blies hij vorig jaar de bezoekers van het Het Ekers Hof los van hun coronaproof stoelen.
Zijn show ‘(a)sociaal’ gaat vooral over zichzelf, hoe hij zowel een sociaal als asociaal persoon is. Daarnaast steekt Bleys de draak met klootzakken, maar dan weer vooral over hoe hij zelf soms ook een regelrechte klootzak kan zijn.
🌱
deuren om 17u00
start optreden maken we nog bekend
gratis toegang
kom op tijd want vol = vol
🌱
@barbriesschoten
Vordensteinstraat 50 - 52
2900 Schoten
🌱
dust in de wind

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Bar Bries
Vordensteinstraat 50 - 52
2900 Schoten
vrijdag 13 augustus 2021 van 17:00 tot 01:00
Bar Bries
gratis
www.facebook.com/events/5181180596252...