u bent hier

Dead Man Ray - Bulk theatertour

Pop en rock


Dead Man Ray, het meesterlijke muzikale verbond van Daan Stuyven en Rudy Trouvé dat eind jaren '90 furore maakte, is terug. De grensoverschrijdende band overschrijdt na zijn verrijzenis vorig jaar alweer een grens! Drama! Live in Cultuurcentrum Merksem.   Dead Man Ray, het meesterlijke muzikale verbond van Daan Stuyven en Rudy Trouvé dat eind jaren '90 furore maakte, is terug. De ... Lees meer »

Dead Man Ray, het meesterlijke muzikale verbond van Daan Stuyven en Rudy Trouvé dat eind jaren '90 furore maakte, is terug. De grensoverschrijdende band overschrijdt na zijn verrijzenis vorig jaar alweer een grens! Drama! Live in Cultuurcentrum Merksem.


 


Dead Man Ray, het meesterlijke muzikale verbond van Daan Stuyven en Rudy Trouvé dat eind jaren '90 furore maakte, is terug.


De grensoverschrijdende band overschrijdt na zijn verrijzenis vorig jaar alweer een grens! Drama! Live in theaterzalen. Verwacht je aan iets met beeld, en klank en licht in de entertainmentsector, en eventueel iets over het verglijden van de tijd. Chemical wordt gespeeld. Zes minzame mannen achterhalen en misvormen het ware gelaat van Guy Van De Walput.


Bezetting:

Daan Stuyven

Rudy Trouvé

Karel De Backer

Elko Blijweert

Wouter Van Belle


 

Dead Man Ray - Bulk theatertour
Cultuurcentrum Merksem / Concertzaal
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
zaterdag 5 december 2020om 20:15
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
€ 24,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/72486/bulk-...