u bent hier

De zoete smaak der zonde

18 +

Musical


In 2018 wordt Guido Belcanto 65. VOLZET In 2018 wordt Guido Belcanto 65. Passies en rebellieën, depressies en grote successen staken elkaar aldoor de loef af. In de waarachtige musical “De Zoete Smaak Der Zonde” komt deze bewogen biografie op speelse wijze aan het oppervlak; we leren de pater prefect van het Turnhoutse college kennen, Belcanto’s eerste ontdekker, maar ook Jakke De Zeeman, met ... Lees meer »

In 2018 wordt Guido Belcanto 65.

VOLZET

In 2018 wordt Guido Belcanto 65. Passies en rebellieën, depressies en grote successen staken elkaar aldoor de loef af. In de waarachtige musical “De Zoete Smaak Der Zonde” komt deze bewogen biografie op speelse wijze aan het oppervlak; we leren de pater prefect van het Turnhoutse college kennen, Belcanto’s eerste ontdekker, maar ook Jakke De Zeeman, met wie Belcanto in de jaren tachtig een straatzangersduo vormde. Zelfs Belcanto’s grote held Marco Pantani, van wie Belcanto wel eens een koersfiets cadeau kreeg, passeert de revue. Hamvraag: zullen zijn vele, zoete zonden hem worden vergeven? Of zal Guido Belcanto verdoemd blijken? Al zijn belangrijkste songs komen aan bod; de prille hits als “Botsauto’s” en “Plastic Rozen”, maar ook het nieuwe werk, van “Toverdrank” tot “Geef Me Liefde” - het àllerbeste van het àllerbeste, alles op één rij. Een verrukking voor zijn talloze getrouwe fans, een gedroomde eerste kennismaking voor nieuwkomers.
Tekst en regie zijn in handen van Don Vitalski en de uiterst gevarieerde muziek van “Het Orkest Der Zoete Zonde” staat onder leiding van Martinus Wolf.
“De Zoete Smaak Der Zonde” is alles in één: een musical, een revue en een biografie; een tragi-komedie, een moordverhaal, een voetreis naar het middelpunt van het inferno - en hopelijk weer terug.

Acteurs:
Guido Belcanto
Nele Goossens
Koen Janssen
Wilhelmina Van Horen
Vitalski
Wim Gillis
Cindy Michielsen
David Lenaerts

Muziek:
Martinus Wolf
Lieven De Maesschalck
Geert Hellings
Nicolas Rombouts
Bert Huysentruyt

Kostuum en decor:
Danane Bazouka

Lichtplan en projectie:
Tim Clement
Serge Baeken
Theo Kardoulakis

Katja Louisa Stonewood

Tekst en regie:
Vitalski

Regie-assistentie:
Isabelle Daniëls

Geluid:
Hendrik Muylaert

Donderdag 13, vrijdag 14, zaterdag 15 september | 20.30 uur
12 euro kassa | 10 euro vvk | 2 euro kansentarief

Try- out Guido Belcanto Musical
ontmoetingscentrum het Oude Badhuis
Stuivenbergplein 38
2060 Antwerpen
do 13 september 2018om 20:30vr 14 september 2018om 20:30za 15 september 2018om 20:30
Het Oude Badhuis
€ 12,0
Bestel tickets
www.oudebadhuis.be/nl/event/53070/de-...