u bent hier

De Werf (4+)

4 +


De Werf is een speeltuin waarin gewerkt wordt! Terwijl vele kinderen op het lange evenwichtsparcours spelen zijn andere kinderen onder begeleiding van de baas en de chef de speeltoestellen nog aan het (ver)bouwen… Er moeten nog toestellen bijgebouwd, vijzen gedraaid, geschuurd, en pas op ook goedgekeurd en geanalyseerd worden. De Werf is een fantasiespel, een theater waar de kinderen een ... Lees meer »

De Werf is een speeltuin waarin gewerkt wordt! Terwijl vele kinderen op het lange evenwichtsparcours spelen zijn andere kinderen onder begeleiding van de baas en de chef de speeltoestellen nog aan het (ver)bouwen… Er moeten nog toestellen bijgebouwd, vijzen gedraaid, geschuurd, en pas op ook goedgekeurd en geanalyseerd worden. De Werf is een fantasiespel, een theater waar de kinderen een hoofdrol in spelen, alsook een puur speeltoestel voor iedereen die nog graag speelt.

Praktisch: Ouders mogen o.w.v. de coronamaatregelen niet mee op het speelterrein. Zij zijn uiteraard van harte welkom in de bar terwijl de kinderen zich één uur lang - onder toezicht - kunnen uitleven ;).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Stadspark
Netelaan 4
2500 Lier
zaterdag 19 juni 2021 van 16:30 tot 17:30
Liers Cultuurcentrum
€ 12,0
apps.ticketmatic.com/widgets/liers_cu...
zip.uitinlier.be