u bent hier

DE VOS...IN HET BOS (4+) - Anna's steen

4 +

Figuren en poppentheater


Een gratis coronaproof theaterwandeling voor kinderen vanaf 4 jaar en het hele gezin in het gemeentepark van Lint! Over een hongerige vos die zin heeft in een malse eend, over een kip die heerlijke stenensoep maakt en over een haas die niet ten onder wil gaan. Over een slim varken, een gewiekste raaf en natuurlijk ook over…een wolf!” De Vos in het bos is gebaseerd op bekende en minder bekende ... Lees meer »

Een gratis coronaproof theaterwandeling voor kinderen vanaf 4 jaar en het hele gezin in het gemeentepark van Lint!

Over een hongerige vos die zin heeft in een malse eend, over een kip die heerlijke stenensoep maakt en over een haas die niet ten onder wil gaan. Over een slim varken, een gewiekste raaf en natuurlijk ook over…een wolf!” De Vos in het bos is gebaseerd op bekende en minder bekende fabels. Scan de QR-code en beleef met heel het gezin een theatrale wandeling!

Praktisch
Kom samen veilig in jouw bubbel naar het gemeentepark met de smartphone in de hand. Zorg ervoor dat je op voorhand een QR-lezer (QR reader) hebt geïnstalleerd op je smartphone en test die zeker al eens uit op voorhand.

Op verschillende plaatsen langs de wandeling kan je veilig in je gezinsbubbel wegwijzers en paaltjes met QR-codes vinden. Door het scannen van die QR-codes krijg je een episode van het verhaal te zien: 6 in het totaal van telkens een 5-tal minuten.

Gratis!
Duur: + - 1.5u à 2,5 u. Je kan ook perfect de verschillende QR-verhalen spreiden over meerdere dagen!
Voor wie?: voor het hele gezin, vanaf 4 jaar

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Gemeentepark Lint
Koning Albertstraat z/n
2547 Lint
Van di 15 december 2020 09:00 tot zo 31 januari 2021 23:00
UiT in Lint
gratis
uit@lint.be
03 455 12 13
webshoplint.recreatex.be/Home