u bent hier

De Stoel in Heist-op-den-Berg? Zoek de Paashaaspret!


Tijdens het verlengde Paasweekend wordt het dolle pret in Heist-op-den-Berg. De Gezinsbond brengt "De stoel" naar hier voor een heuse Paashaaszoektocht. Elke dag staat "de stoel " met de paashaas op een andere plek . Wie kan drie dagen op rij de paashaas vinden? Wie gaat deze stoelchallenge aan? In het verlengde weekend van Pasen vanaf zaterdag 3 tot en met maandag 5 april 2021 zal onze stoel ... Lees meer »

Tijdens het verlengde Paasweekend wordt het dolle pret in Heist-op-den-Berg. De Gezinsbond brengt "De stoel" naar hier voor een heuse Paashaaszoektocht. Elke dag staat "de stoel " met de paashaas op een andere plek . Wie kan drie dagen op rij de paashaas vinden? Wie gaat deze stoelchallenge aan?

In het verlengde weekend van Pasen vanaf zaterdag 3 tot en met maandag 5 april 2021 zal onze stoel en zijn paashaasjes opgesteld staan op een geheime locatie op grondgebied van Heist. Elke dag om 10u delen we een foto met een tip én een voorwerp dat je moet meebrengen naar de stoel op onze facebookpaginga van gezinsbond Heist-op-den-Berg en Hallaar. De eerste 5 personen ter plaatse die een foto maken op onze stoel wacht een lekkere verrassing. De stoel zal die dag van 10u tot 16 u blijven staan op de geheime plek. Voor alle deelnemers is er een leuke opdracht of activiteit die je kan doen in de buurt van de stoel. Na de drie dagen zal de onschuldige kinderhand een "knuffelige" hoofdprijs verloten onder alle gezinnen die een foto hebben gepost!

Grondgebied Hallaar-Heist-Zonderschot-Heist Goor
Zoek de stoel op dit grondgebied!
2220 Hallaar
van 03/04/21 tot 05/04/21
Gezinsbond Heist-Op-Den-Berg/Hallaar
gratis
gezinsbondheistopdenberg@gmail.com
0478575655