u bent hier

De speurtocht van Heksemie


Voor kleine bengels en echte heksen tot en met het eerste leerjaar! Je vertrekt aan de hoofdingang van het Zilvermeer en gaat dan naar rechts, de weg is duidelijk aangegeven. Het is een tocht van 1,5 kilometer door de bossen. Onderweg vind je een tiental opdrachten. Je eindigt in de speeltuin. Download het plannetje hieronder. Let op! De wandeling is niet toegankelijk voor rolstoel en ... Lees meer »

Voor kleine bengels en echte heksen tot en met het eerste leerjaar! Je vertrekt aan de hoofdingang van het Zilvermeer en gaat dan naar rechts, de weg is duidelijk aangegeven. Het is een tocht van 1,5 kilometer door de bossen. Onderweg vind je een tiental opdrachten. Je eindigt in de speeltuin. Download het plannetje hieronder. Let op! De wandeling is niet toegankelijk voor rolstoel en buggy.

Voor kleine bengels en echte heksen tot en met het eerste leerjaar!

Je vertrekt aan de hoofdingang van het Zilvermeer en gaat dan naar rechts, de weg is duidelijk aangegeven. Het is een tocht van 1,5 kilometer door de bossen. Onderweg vind je een tiental opdrachten. Je eindigt in de speeltuin. Download het plannetje hieronder.

Let op! De wandeling is niet toegankelijk voor rolstoel en buggy.

Zilvermeer
Zilvermeerlaan 2
2400 Mol
Van 1 oktober 2020 tot 31 maart 2021(ma di wo do vr za zo
Ecocentrum De Goren
gratis
katrien.peeters@zilvermeer.be
014472261