u bent hier

De Spelerij met Jan Van Looveren, Kurt Rogiers en Ludo Hoogmartens - Kunst

Tekst en muziektheater


Serge, Marc en Ivan zijn al twintig jaar beste vrienden. Totdat Serge een ongelooflijk duur schilderij koopt, dat niet meer voorstelt dan een wit vlak. Dan komt alles ineens op scherp te staan, en lopen de dingen anders dan gedacht. Kunnen deze mannen elkaar nog in de ogen kijken na deze avond?   Serge, Marc en Ivan zijn al twintig jaar beste vrienden. Ze kennen elkaar door en door. Ondanks ... Lees meer »

Serge, Marc en Ivan zijn al twintig jaar beste vrienden. Totdat Serge een ongelooflijk duur schilderij koopt, dat niet meer voorstelt dan een wit vlak. Dan komt alles ineens op scherp te staan, en lopen de dingen anders dan gedacht. Kunnen deze mannen elkaar nog in de ogen kijken na deze avond?


 


Serge, Marc en Ivan zijn al twintig jaar beste vrienden. Ze kennen elkaar door en door. Ondanks hun drukke leven zijn ze altijd blij als ze weer eens kunnen bijpraten.


Als beste vrienden kennen ze elkaars ideeën, tekortkomingen en minder aangename karaktereigenschappen. Maar beste vrienden houden van elkaar door dik en dun. Totdat Serge een ongelooflijk duur schilderij koopt, dat niet meer voorstelt dan een wit vlak.


Dan komt alles ineens op scherp te staan, en lopen de dingen anders dan gedacht. Met ongezouten uitspraken en ontroerende onthullingen.


Kunnen deze mannen elkaar nog in de ogen kijken na deze avond?


Centraal in het stuk staat de “kunst” van de vriendschap. We zien hoe meestal schijnbare futiliteiten en niet belangrijke zaken vriendschap of liefde bepalen. ‘Kunst’ is rijk, grappig en ontroerend.
Auteur: Yasmina Reza

Regie: Paula Bangels

Met: Jan Van Looveren (VRT acteur en presentator ), Kurt Rogiers (Assisen Familie, …), Ludo Hoogmartens (Aspe, Amateurs, Het Gevolg, Toneelhuis, Noord Nederlands Toneel…)


 

De Spelerij met Jan Van Looveren, Kurt Rogiers en Ludo Hoogmartens - Kunst
Cultuurcentrum Merksem / Concertzaal
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
donderdag 25 februari 2021om 20:15
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
€ 16,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/73171/kunst