u bent hier

De Speelbabbel


De Speelbabbel gaat terug open (onder voorbehoud van de coronamaatregelen). Kom spelen met het nieuwe speelgoed. We vertellen ook enkele verhaaltjes met een Kamishibai - vertelkast met prenten. Vooraf inschrijven is niet verplicht, maar wordt wel aangeraden. Alle kinderen tussen 0 en 3 jaar met een begeleider (ouder, grootouder of oppas) zijn welkom op De Speelbabbel. Op De Speelbabbel kan u ... Lees meer »

De Speelbabbel gaat terug open (onder voorbehoud van de coronamaatregelen). Kom spelen met het nieuwe speelgoed. We vertellen ook enkele verhaaltjes met een Kamishibai - vertelkast met prenten.
Vooraf inschrijven is niet verplicht, maar wordt wel aangeraden.

Alle kinderen tussen 0 en 3 jaar met een begeleider (ouder, grootouder of oppas) zijn welkom op De Speelbabbel. Op De Speelbabbel kan u andere ouders en opvoeders ontmoeten. Uw kindje kan er intussen veilig spelen, met andere kinderen en met ander speelgoed dan thuis. De toegang is gratis.

De Speelbabbel is een ontmoetingsplaats voor kinderen tussen 0 en 3 jaar samen met hun mama, papa, grootouder of oppas. Enkele begeleiders met een hart voor jonge kinderen staan klaar om u te ontvangen en wegwijs te maken.

De Speelbabbel wil (groot)ouders helpen bij (het stimuleren van) de ontwikkeling van hun kind. De kindjes kunnen er wennen aan een andere omgeving en leren samenspelen met andere kinderen. Zo zal de stap naar de kleuterschool minder groot zijn. Ze kunnen er ook nieuw speelgoed ontdekken. Dit alles in een veilige omgeving.

Als ouder of oppas kan u er eens even tussenuit met uw kleine spruit. U kan er gezellig met elkaar babbelen terwijl de kleintjes spelen, en tips en ervaringen uitwisselen. Bij vragen over opvoeding of gezinsondersteuning zullen de medewerkers advies geven of doorverwijzen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Bibliotheek Hoogstraten
Lindendreef 1b
2320 Hoogstraten
Van 7 mei 2021 tot 7 mei 2021 (vr van 9:30 tot 11:30,
Huis van het Kind Hoogstraten
gratis
huisvanhetkind@hoogstraten.be
www.huisvanhetkindhoogstraten.be