u bent hier

De Rattenvanger - GEANNULEERD

6 +


Volgens Corona-maatregelen maart 2021, kan deze activiteit niet plaats vinden. --- Aan de rand van Hamelen woont Luca. Van afval maakt hij de mooiste instrumenten. Zodra hij daarop speelt, verzamelen alle ratten om te luisteren. Hamelen is in handen van de ijdele burgemeester Snijder. Hij belooft iedereen een schone stad, maar dan moet je wel voor hem juichen en buigen. Op een avond wordt er ... Lees meer »

Volgens Corona-maatregelen maart 2021, kan deze activiteit niet plaats vinden.
---
Aan de rand van Hamelen woont Luca. Van afval maakt hij de mooiste instrumenten. Zodra hij daarop speelt, verzamelen alle ratten om te luisteren. Hamelen is in handen van de ijdele burgemeester Snijder. Hij belooft iedereen een schone stad, maar dan moet je wel voor hem juichen en buigen. Op een avond wordt er op de deur van Snijder geklopt. Als hij open doet, staart hij in de ogen van duizenden grote ratten… Verwacht een spannend en magisch sprookje over moed, verleiding en anders durven zijn.


“De instrumenten zijn, samen met het kundige (poppen)spel van van Dril, zonder twijfel de sterren van de voorstelling.” Theaterkrant ****

Spel: Ida van Dril
Muziek en composities: Michiel Schreuders

Deze voorstelling is een herneming van vorig seizoen.
Tickets die vorig seizoen werden aangekocht blijven geldig. Aankoop van nieuwe tickets is mogelijk zolang de voorstelling niet is uitverkocht.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CC 't Aambeeld
Della Faillelaan 34
2630 Aartselaar
za 17 april 2021 van 14:00 tot 15:00 za 17 april 2021 van 16:30 tot 17:30
Cultureel Centrum Aartselaar
€ 9,0
ccaartselaar.recreatex.be/
www.cultureelcentrumaartselaar.be
ccaartselaar.recreatex.be