u bent hier

De paashaas is verdwenen!


Ga je mee op een leuke kwb-luisterwandeling met opdrachtjes? Ontdek tijdens de wandeling waar de paashaas is! Een flinke portie goesting en je smartphone: meer heb je niet nodig om met je gezin of bubbel op zoek te gaan naar de paashaas. De te volgen route (maximum 5 kilometer) scan je bij vertrek via een QR-code. Tijdens de wandeling passeer je 7 borden met QR-codes. Scan je zo’n code, ... Lees meer »

Ga je mee op een leuke kwb-luisterwandeling met opdrachtjes? Ontdek tijdens de wandeling waar de paashaas is! Een flinke portie goesting en je smartphone: meer heb je niet nodig om met je gezin of bubbel op zoek te gaan naar de paashaas. De te volgen route (maximum 5 kilometer) scan je bij vertrek via een QR-code. Tijdens de wandeling passeer je 7 borden met QR-codes. Scan je zo’n code, dan hoor je een deel van het luisterverhaal en de opdracht. Er zijn 2 verschillende verhalen: eentje ...

Ga je mee op een leuke kwb-luisterwandeling met opdrachtjes? Ontdek tijdens de wandeling waar de paashaas is!

Een flinke portie goesting en je smartphone: meer heb je niet nodig om met je gezin of bubbel op zoek te gaan naar de paashaas. De te volgen route (maximum 5 kilometer) scan je bij vertrek via een QR-code. Tijdens de wandeling passeer je 7 borden met QR-codes. Scan je zo’n code, dan hoor je een deel van het luisterverhaal en de opdracht.

Er zijn 2 verschillende verhalen: eentje voor -8-jarigen en eentje voor +8-jarigen. Beide werden ingesproken door acteur en muzikant Pieter Embrechts.

Doe jij ook mee? Achteraf maak je kans op een mooie prijs!

Ten huize Vansand
Pater Van Henxthovenstraat 41
2400 Mol
Van 4 april 2021 tot 18 april 2021(ma di wo do vr za zo
KWB Mol-Centrum
gratis
stefaan.de.wit@telenet.be, fons.vansand@unitedtelecom.be
+32 14 31 76 84, +32 475 78 48 25
www.kwbmolcentrum.be