u bent hier

De Nachtegaal (Schimmenspel 4-10j)

6 +

Figuren en poppentheater


Een schimmenspel naar het bekende sprookje van Hans Christiaan Andersen.De keizer van China woont in een prachtig paleis. Maar het aller mooiste is toch wel de nachtegaal die zo mooi kan zingen dat hij er tranen van in zijn ogen krijgt. Dan geeft de keizer van Japan de keizer van China een prachtige mechanische nachtegaal. Een schimmenspel naar het bekende sprookje van Hans Christiaan ... Lees meer »

Een schimmenspel naar het bekende sprookje van Hans Christiaan Andersen.De keizer van China woont in een prachtig paleis. Maar het aller mooiste is toch wel de nachtegaal die zo mooi kan zingen dat hij er tranen van in zijn ogen krijgt. Dan geeft de keizer van Japan de keizer van China een prachtige mechanische nachtegaal.

Een schimmenspel naar het bekende sprookje van Hans Christiaan Andersen.

De keizer van China woont in een prachtig paleis. Maar het allermooiste is toch wel de nachtegaal die zo mooi kan zingen dat hij er tranen van in zijn ogen krijgt. Dan geeft de keizer van Japen de keizer van China een prachtige mechanische nachtegaal. Iedereen is verrukt over de gouden nachtegaal die nog mooier zingt dan de echte. Omdat niemand hem nog wil horen vliegt de nachtegaal terug naar zijn bos. Maar op een dag is de opwindnachtegaal stuk en de keizer is ontroostbaar.

Toon kaart De Poppenzaal
Steenweg op Oosthoven 114
2300 Turnhout
Figurentheater Propop
€ 7,0
www.propop.be/de-poppenzaal/familievo...
info@propop.be
014-423322
www.propop.be
www.propop.be/Voorstellingen/Nachtega...