u bent hier

De Mens - De Mens Late Night

Pop en rock


De Mens zakt af naar Merksem in maatpak en in het decor van een sfeervolle laatavond-talkshow. Met stemmige belichting, een comfortabele zetel en sterke verhalen rond de nu eens intiem, dan weer swingend gebrachte songs uit het eigen, rijke repertoire.   De Mens, al meer dan vijfentwintig jaar leveranciers van “Doorvoeld Entertainment”, zijn populairder en geliefder dan ooit. Om de vijf-zes ... Lees meer »

De Mens zakt af naar Merksem in maatpak en in het decor van een sfeervolle laatavond-talkshow. Met stemmige belichting, een comfortabele zetel en sterke verhalen rond de nu eens intiem, dan weer swingend gebrachte songs uit het eigen, rijke repertoire.


 


De Mens, al meer dan vijfentwintig jaar leveranciers van “Doorvoeld Entertainment”, zijn populairder en geliefder dan ooit. Om de vijf-zes jaar zakken ze graag af naar de talrijke mooie theaters en cultuurzalen die ons land rijk is.

 

Nu doen ze dat in maatpak en in het decor van een sfeervolle laatavond-talkshow. Met stemmige belichting, een comfortabele zetel en sterke verhalen rond de nu eens intiem, dan weer swingend gebrachte songs uit het eigen, rijke repertoire.


De Mens is sowieso een band met een dwingend verhaal, dat ook het verhaal van zijn publiek is. Dat wordt in ‘De Mens Late Night’ op een geheel nieuwe, stijlvolle manier verteld.

 


 

De Mens - De Mens Late Night
Cultuurcentrum Merksem / Concertzaal
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
zaterdag 21 november 2020om 20:15
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
€ 22,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/72381/de-me...