u bent hier

De meisje

18 +

Samenleving, Tekst en muziektheater, Zingeving, filosofie en religie, Persoon en relaties


Jaouad Alloul trok als 20-jarige de deur van zijn ouderlijk huis achter zich dicht, weg van huis, weg van God. In deze aangrijpende monoloog vertelt hij een stuk van zijn verhaal, over de kleine jongen die liefst van al een meisje wilde zijn en de twintiger die op zoek gaat naar zichzelf. Over zelfaanvaarding, familie, liefde en vergiffenis. Een monoloog over zelfaanvaarding, familie, liefde ... Lees meer »

Jaouad Alloul trok als 20-jarige de deur van zijn ouderlijk huis achter zich dicht, weg van huis, weg van God. In deze aangrijpende monoloog vertelt hij een stuk van zijn verhaal, over de kleine jongen die liefst van al een meisje wilde zijn en de twintiger die op zoek gaat naar zichzelf. Over zelfaanvaarding, familie, liefde en vergiffenis.

Een monoloog over zelfaanvaarding, familie, liefde en vergiffenis.

In deze intense en aangrijpende voorstelling vertelt Jaouad Alloul hoe hij zich verscheurd voelde als jonge moslim. Als kind wilde hij het liefst van al een meisje zijn, speelde hij met de poppen van zijn zussen en werd hij verliefd op jongens. Elke avond bad hij tot God om genezing. Elke morgen was alles nog altijd zoals het was.

Op 20-jarige leeftijd trok hij de deur achter zich dicht en stapte hij een nieuwe wereld in. Weg van huis, weg van God. Op zoek naar zichzelf.

MartHa!tentatief & Jaouad Alloul
CC Schoten - De Kaekelaar
Sint-Cordulastraat 10
2900 Schoten
donderdag 4 maart 2021om 20:00
cc schoten
€ 14,0
Bestel tickets
03 680 23 40
els@marthatentatief.be
www.marthatentatief.be