u bent hier

De Magneet Man - Cinéma Malfait & Circus Ronaldo

Circus, Meerdere filmgenres


’De magneet man’ is een tragikomedie van Gust Van den Berghe die je teleporteert naar het circusleven van net na de eerste wereldoorlog en vertelt de levensreis van Lucien -gespeeld door circuslegende Danny Ronaldo- op het grote kleine scherm. Na het overlijden van zijn moeder belandt Lucien bij de rondreizende circusfamilie Malfait. Hij wordt er stapelverliefd op de dochter van de malafide ... Lees meer »

’De magneet man’ is een tragikomedie van Gust Van den Berghe die je teleporteert naar het circusleven van net na de eerste wereldoorlog en vertelt de levensreis van Lucien -gespeeld door circuslegende Danny Ronaldo- op het grote kleine scherm.

Na het overlijden van zijn moeder belandt Lucien bij de rondreizende circusfamilie Malfait. Hij wordt er stapelverliefd op de dochter van de malafide circusdirecteur. Maar dan komt plots een brief van het thuisfront aanwaaien die alles op zijn kop zet …

En waarom alleen een film maken als je er meteen ook een cinemazaal bij kan bouwen? Circus Ronaldo transformeerde een oude vrachtwagen tot de authentieke filmzaal Cinema Malfait, volledig in Ronaldo-stijl.

Maak het jezelf comfortabel in één van de knusse zitjes van Cinema Malfait en geniet van de film. Als je tenminste langs César Malfait geraakt … De louche circusdirecteur wacht je in hoogsteigen persoon aan de ingang op en zorgt ervoor dat je deze filmvertoning niet snel zal vergeten. 

KLJ Wiekevorst
Dalstraat 22
2222 Wiekevorst
vrij 28/05/21 om 15:00, om 20:00 za 29/05/21 om 15:00, om 20:00 zo 30/05/21 om 15:00, om 20:00
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 10,0
apps.ticketmatic.com/widgets/cultuurc...
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1464/cinema-malfait...