u bent hier

De MAANDAG (5+)

3 +

Animatie en kinderfilms, Tekst en muziektheater, Mime en bewegingstheater, Figuren en poppentheater


11 november 2021 is in cc Deurne geen donderdag maar DE MAANdag. Een dag waarop we DE MAAN in de kijker zetten! Verschillende voorstellingen, open kinderateliers, een fascinerende mini-expo, creatieve spelletjes en nog veel meer. Verbeelding is het codewoord. Let op: DE MAANdag is een donderdag. 11 november 2021 is in cc Deurne geen donderdag maar een MAANdag. Een dag waarop we het Mechelse ... Lees meer »

11 november 2021 is in cc Deurne geen donderdag maar DE MAANdag. Een dag waarop we DE MAAN in de kijker zetten! Verschillende voorstellingen, open kinderateliers, een fascinerende mini-expo, creatieve spelletjes en nog veel meer. Verbeelding is het codewoord. Let op: DE MAANdag is een donderdag.

11 november 2021 is in cc Deurne geen donderdag maar een MAANdag. Een dag waarop we het Mechelse jeugdtheatergezelschap DE MAAN in de kijker zetten!


De voorbije jaren was DE MAAN regelmatig te gast in cc Deurne. Het gezelschap zorgt voor verwondering met ‘grensverleggend’, ‘fris’ en ‘vernieuwend’ beeldend theater. Tijdens DE MAANdag tonen we twee voorstellingen, een klassieker (PJOTR EN DE WOLFSKI) en een nieuwkomer (BOEF!). Het programma wordt aangevuld met de kleine locatievoorstelling MUURKE, open kinderateliers, een fascinerende mini-expo, creatieve spelletjes, en nog veel meer! Verbeelding is het codewoord.


Reserveer voor de voorstellingen, de rest krijg je erbij.


Maar vergis je niet… DE MAANdag is een donderdag.


 


PJOTR EN DE WOLFSKI (3+)

De klassieker ‘Peter en de Wolf’ grappig verteld en verbeeld met handpoppen op de hand van meester figurenmaker Paul Contryn, op muziek van Prokofiev.


BOEF!  (10+)

Een kleurrijke, levendige voorstelling die je bevrijdt van de verzopen dagelijkse realiteit, van het altijd meer, altijd groter en ieder voor zich. Een strijd waar onmacht en wanhoop samen gemetseld worden met hoop en verzet.

Beeldsmederij De Maan
cc Deurne Podium
Frans Messingstraat 36
2100 Deurne
do 11 november 2021om 00:00do 11 november 2021om 10:00do 11 november 2021om 13:30
cultuurcentrum Deurne | CC Deurne
€ 6,0
Bestel tickets
www.ccdeurne.be/nl/event/72022/de-maan