u bent hier

De Kus

4 +


Geweldig nieuws! De prins is gevonden! Al bijna 5 jaar is de echte prinses van Hongarije in een diepe slaap. Maar nu is het zover. De ware prins is gevonden en hij zal de prinses uit haar slaap wakker kussen! Hopen we. En jij kan er misschien bij zijn! De kus is een voorstelling waarin je een wandeling maakt door het fort van Merksem en meegesleept wordt in een avontuur in een bos vol vreemde ... Lees meer »

Geweldig nieuws! De prins is gevonden!
Al bijna 5 jaar is de echte prinses van Hongarije in een diepe slaap. Maar nu is het zover. De ware prins is gevonden en hij zal de prinses uit haar slaap wakker kussen! Hopen we. En jij kan er misschien bij zijn!
De kus is een voorstelling waarin je een wandeling maakt door het fort van Merksem en meegesleept wordt in een avontuur in een bos vol vreemde creaturen. Doe je stevige stapschoenen aan en kom kijken hoe een echte prinses wakker wordt gekust. Maar neem ook een extra onderbroek mee en wees op je hoede want het pad ernaartoe kan wel eens heel gevaarlijk zijn…
Let op! Niet iedereen mag komen.
Wie wel?
Families met dappere jongens en meisjes die NIET snel schrik hebben, die een en ander aandurven, flink kunnen stappen en nog nooit een echte prins of een echte prinses zijn tegengekomen.
Wie niet?
Bangerikken, journalisten, heel slechte stappers, mensen met een slecht humeur.

Reservatie verplicht
www.jampie.org

https://www.youtube.com/watch?v=ut8NhWGd2lg

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Fort van Merksem
Fortsteenweg 120
2170 Merksem
zondag 4 juli 2021 van 10:00 tot 17:00
Jam Pie vzw
€ 10,0
www.Jampie.org