u bent hier

De Grote Griezeltelling!


Wie gaat er mee Griezeltellen?! Hoe is het gesteld met de griezelpopulatie in Vlaanderen? Wie zijn ze? Waar hangen ze uit? Momenteel is er nog heel weinig geweten over de vampieren, heksen en andere griezelfiguren in ons land. Daarom lanceert Gezinssport Vlaanderen samen met Sport Vlaanderen voor de eerste keer de Grote Griezeltelling, om de Vlaamse griezelpopulatie in kaart te brengen. Wij ... Lees meer »

Wie gaat er mee Griezeltellen?!
Hoe is het gesteld met de griezelpopulatie in Vlaanderen?
Wie zijn ze? Waar hangen ze uit?

Momenteel is er nog heel weinig geweten over de vampieren, heksen
en andere griezelfiguren in ons land. Daarom lanceert Gezinssport Vlaanderen samen met Sport Vlaanderen voor de eerste keer de Grote Griezeltelling, om de Vlaamse griezelpopulatie in kaart te brengen.

Wij rekenen op jullie hulp! Kleur jullie kleurplaat vóór 31 oktober en hang ze goed zichtbaar op bij je thuis. Help ons daarna om tijdens de herfstvakantie alle Griezels in onze gemeente in kaart te brengen. Ga op pad met onze Griezelkaart en tel hoeveel vampieren, skeletten, pompoenen, heksen en spinnen je op jouw griezelwandeling tegenkomt.
Alles wordt aan de kinderen uitgedeeld via de scholen, en extra tekeningen en griezelkaarten zijn te downloaden op: https://www.sport.vlaanderen/griezeltellen

Doe mee en win!
Post een leuke foto van je Griezelwandeling op Facebook of Instagram met de hashtag #griezeltellen of stuur een foto naar gezinssportvlaanderen@gezinsbond.be .
Uit alle inzendingen kiezen we op vrijdag 13 november 10 winnaars die een sportpakket t.w.v. 100 euro winnen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart gemeente Putte
groot Putte
2580 Putte
Van za 31 oktober 2020 00:00 tot do 12 november 2020 23:59
Gezinssport Vlaanderen vzw
gratis
cultuurdienst@putte.be