u bent hier

De grootste Kamishibai ter wereld - Dimitri Leue en De Cowboyter (Livestream)

4 +


Dimitri Leue brengt een komische vertelling van het prentenboek ‘Cowboyter’. Joppe wil geen kabouter meer zijn, hij droomt ervan een cowboy te worden. Hij wil zijn puntmuts inruilen voor een cowboyhoed en hij gaat op zoek naar een paard. Maar kabouterpaarden, bestaan die wel? Een verrassend en grappig verhaal voor alle leeftijden! Kamishi-wat? Nee, Kamishibia. Alleen maar het grootste ... Lees meer »

Dimitri Leue brengt een komische vertelling van het prentenboek ‘Cowboyter’.

Joppe wil geen kabouter meer zijn, hij droomt ervan een cowboy te worden. Hij wil zijn puntmuts inruilen voor een cowboyhoed en hij gaat op zoek naar een paard. Maar kabouterpaarden, bestaan die wel? Een verrassend en grappig verhaal voor alle leeftijden!

Kamishi-wat? Nee, Kamishibia. Alleen maar het grootste verteltheater ter wereld. De Kamishibai wordt ontworpen en gebouwd door de leerlingen van 3TH van de PTS te Boom en is eigendom van de bibliotheek van Boom.

De livestream start om 11u en is te bekijken via de Facebook-pagina van cc Binder en het YouTube-kanaal van de gemeente Puurs-Sint-Amands.

De livestream kadert in de Jeugdboekenmaand.

In samenwerking met Bibliotheek Boom.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Online
bij je thuis
2870 Puurs-Sint-Amands
zondag 7 maart 2021 van 11:00 tot 11:30
gemeentebestuur Puurs-Sint-Amands
gratis
vrijetijdsloket@puursam.be
03 203 27 05