u bent hier

DE DANSENDE CLOWN - JAARTRAINING

Moderne dans


Een mix van dansmeditatie en clownstechnieken die je diep in connectie brengt met je innerlijke, wijze clown. Deze jaartraining daagt je uit om vol verwondering te zijn voor alles wat zich aandient en te ervaren wat er mogelijk is als dansende clown/mens. Hij/zij vraagt je om volledig in het moment, open en vol overgave, speels, puur en kwetsbaar, te durven zijn. De dansende clown heeft het ... Lees meer »

Een mix van dansmeditatie en clownstechnieken die je diep in connectie brengt met je innerlijke, wijze clown.

Deze jaartraining daagt je uit om vol verwondering te zijn voor alles wat zich aandient en te ervaren wat er mogelijk is als dansende clown/mens. Hij/zij vraagt je om volledig in het moment, open en vol overgave, speels, puur en kwetsbaar, te durven zijn. De dansende clown heeft het kostbare geschenk om te vertrouwen en terug te komen in verbinding. Zij/hij is degene die spelend het slachtofferschap uit ons systeem kan transformeren.

De clown brengt met heel het hart tot expressie wat anderen niet durven tonen. Onze clown toont ons een liefdevolle spiegel waar we onszelf kunnen zien met mildheid en eerlijkheid.
De danser is stevig gecenterd in de buik, de geest is open en alert en straalt ten volle vanuit het hart. Een bewust dansend hart geeft richting, connecties en vrijheid.
De dansende clown oftewel de Dancing Fool' roept je op om als levenskunstenaar en heler het leven aan te gaan.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Oost West Centrum
Van Schoonbekestraat 148
2018 Antwerpen 18
Oost West Centrum
€ 560,0
owc.be/alle-cursussen/de-dansende-clo...