u bent hier

De bib en Davidsfonds Dessel stellen voor: een gesprek met Stig Broeckx & Thijs Delrue


De bib van Dessel en Davidsfonds Dessel nodigen Stig Broeckx en auteur Thijs Delrue uit om het inspirerende verhaal te vertellen van Stig en zijn revalidatie. In hun boek “Zeg nooit nooit” beschrijven Stig en Thijs het herstelproces en de emotionele rollercoaster waar de familie Broeckx in terecht kwam. Het is een diepmenselijk verhaal over hoop en angst, over optimisme en realisme, over ... Lees meer »

De bib van Dessel en Davidsfonds Dessel nodigen Stig Broeckx en auteur Thijs Delrue uit om het inspirerende verhaal te vertellen van Stig en zijn revalidatie. In hun boek “Zeg nooit nooit” beschrijven Stig en Thijs het herstelproces en de emotionele rollercoaster waar de familie Broeckx in terecht kwam. Het is een diepmenselijk verhaal over hoop en angst, over optimisme en realisme, over triomfen en frustraties, over de veerkracht van lichaam en brein.
Deze boeiende lezing gaat door op woensdag 16 juni in de parochiezaal van Witgoor en start om 20.00u. De inkom bedraagt 3 euro.
Inschrijven kan in de bib, via 014 38 99 30 of online: https://dessel.bibliotheek.be/agenda/lezing-stig-broeckx-thijs-delrue-vertellen-het-verhaal-van-stig

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Parochiecentrum Witgoor
Meistraat 150
2480 Dessel
woensdag 16 juni 2021 van 20:00 tot 22:00
Bibliotheek Dessel i.s.m. Davidsfonds
€ 3,0
014 38 99 30
dessel.bibliotheek.be/agenda/lezing-s...