u bent hier

De Beren Gieren (try-out)

18 +

Jazz en blues


Jazzgroep De Beren Gieren wordt beschouwd als een van de avontuurlijkste muziekgroepen in de Benelux. Sinds hun oprichting in 2009 zaten ze dan ook geen minuut stil. Als toegewijde archeologen uit de toekomst gaat De Beren Gieren met subtiele elektronische effecten aan de slag om het potentieel van hun akoestische instrumenten laag per laag bloot te leggen. De piano echoot door, de drums ... Lees meer »

Jazzgroep De Beren Gieren wordt beschouwd als een van de avontuurlijkste muziekgroepen in de Benelux. Sinds hun oprichting in 2009 zaten ze dan ook geen minuut stil.

Als toegewijde archeologen uit de toekomst gaat De Beren Gieren met subtiele elektronische effecten aan de slag om het potentieel van hun akoestische instrumenten laag per laag bloot te leggen. De piano echoot door, de drums splits

Jazzgroep De Beren Gieren wordt beschouwd als een van de avontuurlijkste muziekgroepen in de Benelux. Sinds hun oprichting in 2009 zaten ze dan ook geen minuut stil.

Als toegewijde archeologen uit de toekomst gaat De Beren Gieren met subtiele elektronische effecten aan de slag om het potentieel van hun akoestische instrumenten laag per laag bloot te leggen. De piano echoot door, de drums splitsen zich op en de bas reikt nog dieper. Als luisteraar zweef je tussen herkenning en vernieuwing, tussen weemoed en opwinding. 


Less Is Endless, hun nieuwe album (2021), ligt in het verlengde van het vorige album Dug Out Skyscrapers, maar voelt frisser en opgewekter. De combinatie van kernachtige composities en een open invalshoek zorgt voor ruimtelijke en spannende muziek.

met Less is Endless
CC Schoten - De Kaekelaar
Sint-Cordulastraat 10
2900 Schoten
vrijdag 27 november 2020om 20:00
cc schoten
€ 14,0
Bestel tickets
03 680 23 40
cultuurcentrum@schoten.be
www.ccschoten.be