u bent hier

Davidsfonds Burcht wandelzoektocht


Via www.davidsfondsburcht.be kunt u deze wandelzoektocht gratis downloaden Sportieve deelnemer, in deze moeilijke tijd, waar samenkomen met meerdere personen niet evident is, willen we u vanuit het Davidsfonds Burcht toch een activiteit aanbieden i.s.m. de gemeente Zwijndrecht en de bibliotheek. De oplossing is een wandelzoektocht in onze gemeente, zodat je corona-veilig kunt deelnemen. Deze ... Lees meer »

Via www.davidsfondsburcht.be kunt u deze wandelzoektocht gratis downloaden
Sportieve deelnemer,
in deze moeilijke tijd, waar samenkomen met meerdere personen niet evident is, willen we u vanuit het Davidsfonds Burcht toch een activiteit aanbieden i.s.m. de gemeente Zwijndrecht en de bibliotheek. De oplossing is een wandelzoektocht in onze gemeente, zodat je corona-veilig kunt deelnemen.
Deze wandelzoektocht is onderverdeeld in twee delen: deel 1 blijft ten oosten van de P. Coplaan, deel 2 ten westen van de P. Coplaan. Beide tochten zijn onafhankelijk van elkaar te maken, maar om in aanmerking te komen voor een prijs moet men de beide delen van de zoektocht uitwandelen. Men kan alzo meer dan één dag van deze wandelzoektocht genieten.
Elk deel duurt ongeveer twee uren is is 5 kilometer te gaan.
Zie ook: http://davidsfondsburcht.be/Df. Burcht infoblad wandelzoektocht.pdf

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Kerkplein
Kerkplein
2070 Burcht (Zwijndrecht)
Davidsfonds Burcht
gratis
ronny.dobbeleir@gmail.com
0491630859
www.davidsfondsburcht.be