u bent hier

Dark Waters

18 +

Cinefiel


Dark Waters vertelt het schokkende en waargebeurde verhaal van Rob Bilott.  Als bedrijfsadvocaat voor diverse grote chemie bedrijven, heeft hij reeds zijn sporen verdiend en daarmee zijn toekomst veilig gesteld. 2020 – VS – 126 min.- drama – met o.a. Mark Ruffalo & Anne Hathaway Dark Waters vertelt het schokkende en waargebeurde verhaal van Rob Bilott.  Als bedrijfsadvocaat voor diverse grote ... Lees meer »

Dark Waters vertelt het schokkende en waargebeurde verhaal van Rob Bilott.  Als bedrijfsadvocaat voor diverse grote chemie bedrijven, heeft hij reeds zijn sporen verdiend en daarmee zijn toekomst veilig gesteld.

2020 – VS – 126 min.- drama – met o.a. Mark Ruffalo & Anne Hathaway


Dark Waters vertelt het schokkende en waargebeurde verhaal van Rob Bilott.  Als bedrijfsadvocaat voor diverse grote chemie bedrijven, heeft hij reeds zijn sporen verdiend en daarmee zijn toekomst veilig gesteld. Wanneer hij op zijn werk benaderd wordt door een boer uit West Virginia, die beweert dat er giftig afval wordt geloosd op zijn land wat de oogst verpest en het vee doodt, raakt hij verstrengeld in een persoonlijk conflict. In de hoop de waarheid boven water te krijgen, dient Bilott uiteindelijk een klacht in tegen chemie concern DuPont..

 

Todd Haynes
cc De Kern
Kern 18
2610 Wilrijk
di 24 november 2020om 14:30di 24 november 2020om 20:15
cultuurcentrum De Kern | CC De Kern
€ 6,0
Bestel tickets
www.ccdekern.be/nl/event/75605/todd-h...