u bent hier

Dansweek 2 (geboortejaar 2005-2015)


Is muziek, dans en plezier maken iets waar je buiten de schooluren veel mee bezig bent? Mis dan zeker deze dansweek niet. Vijf dagen lang dansen op coole muziek. Op vrijdag is er een dansshow. Dan mag je aan mama, papa, oma, opa, broer of zus laten zien wat je allemaal hebt bijgeleerd. Tijdens de week volgt er ook een frisse duik in het zwembad. De kinderen worden elke dag stipt om 9 uur ... Lees meer »

Is muziek, dans en plezier maken iets waar je buiten de schooluren veel mee bezig bent? Mis dan zeker deze dansweek niet. Vijf dagen lang dansen op coole muziek. Op vrijdag is er een dansshow. Dan mag je aan mama, papa, oma, opa, broer of zus laten zien wat je allemaal hebt bijgeleerd. Tijdens de week volgt er ook een frisse duik in het zwembad.

De kinderen worden elke dag stipt om 9 uur verwacht in het sportcentrum Beerse. De sportdagen eindigen elke dag stipt om 16 uur. Een week voor de start van de sportdagen ontvang je via e-mail een brief waarin alle praktische informatie beschreven staat.

Het aanbod en de invulling van de sportdagen kan worden aangepast naargelang de geldende COVID-19 maatregelen die op dat moment gelden.

Betalen bij inschrijving aan de balie van de dienst sport of via de webshop (online inschrijven is aangeraden). Bij inschrijving aan de balie indien mogelijk liefst contant betalen. Er is slechts 1 bankcontact ter beschikking.

Inschrijven kan vanaf:

  • zaterdag 30 januari 2021 om 14 uur voor inwoners van Beerse
  • zaterdag 6 februari 2021 om 14 uur voor buitendorpse deelnemers

Sportcentrum Beerse
Rerum Novarumlaan 31
2340 Beerse
Van 9 augustus 2021 tot 13 augustus 2021
sport@beerse.be
014 61 47 24
25094.pdf