u bent hier

Danskamp Gezinsbond Nijlen - zomer 2021

1 +


Gezinsbond Nijlen organiseert weer een fantastisch leuk danskamp tijdens de zomervakantie van 2021. Gedurende vijf dagen krijgen meisjes en jongens van 8 tot en met 16 jaar, onder leiding van Thomas Everix en zijn dansanimatoren-team, allerlei dansen aangeleerd. Tussendoor wordt er voor extra ontspanning gezorgd en op vrijdagavond is er een dansshow voor publiek. Snel inschrijven maar! Het ... Lees meer »

Gezinsbond Nijlen organiseert weer een fantastisch leuk danskamp tijdens de zomervakantie van 2021. Gedurende vijf dagen krijgen meisjes en jongens van 8 tot en met 16 jaar, onder leiding van Thomas Everix en zijn dansanimatoren-team, allerlei dansen aangeleerd. Tussendoor wordt er voor extra ontspanning gezorgd en op vrijdagavond is er een dansshow voor publiek. Snel inschrijven maar!

Het danskamp van Gezinsbond Nijlen is erkend door Afya vzw (kinderclubwerking) en Gezinssport Vlaanderen. Deelnemers brengen elke dag een lunchpakket mee en voldoende tussendoordrankjes en een stuk fruit of koekje. Ze dragen best losse sportieve kledij. Elke middag voorzien wij een fris drankje. Er is vooropvang voorzien vanaf 8.15 uur. Het danskamp is dagelijks tegen 16 uur afgelopen. Op vrijdagavond is er een dansshow voor publiek gepland (als dit toegelaten is conform de coronarichtlijnen). Alle deelnemers zijn verzekerd via Gezinssport Vlaanderen. Inschrijven en betalen gebeurt online via www.ticketgang.be (klik op 'koop hier je tickets' en typ bij de zoekfunctie 'Gezinsbond Nijlen').

Toon kaart Gemeenschapscentrum 't Dorp
Berlaarsesteenweg 2
2560 Nijlen
van 05/07/21 tot 09/07/21
Gezinsbond Nijlen
€ 77,0
gezinsbondnijlen@gmail.com
0496 99 25 45
nijlen.gezinsbond.be