u bent hier

Dans voor actrice - Jérôme Bel & tg STAN

Tekst en muziektheater


OPGELET: omdat we nog niet zeker weten of het evenement zal kunnen plaats­vinden, vragen we je om je (vrijblij­vend) te registreren. Zodra we weten dat de voorstelling daadwer­ke­lijk zal doorgaan, bezorgen we jou dan een link met vraag tot betaling. Voor deze voorstelling vroeg choreograaf Jérôme Bel aan actrice Jolente de Keersmaeker niet zoals gewoonlijk om rollen uit het theaterrepertoire ... Lees meer »

OPGELET: omdat we nog niet zeker weten of het evenement zal kunnen plaats­vinden, vragen we je om je (vrijblij­vend) te registreren. Zodra we weten dat de voorstelling daadwer­ke­lijk zal doorgaan, bezorgen we jou dan een link met vraag tot betaling.

Voor deze voorstelling vroeg choreograaf Jérôme Bel aan actrice Jolente de Keersmaeker niet zoals gewoonlijk om rollen uit het theaterrepertoire te spelen, maar wel stukken uit de moderne dans. Bel is er namelijk van overtuigd dat bepaalde 21ste-eeuwse choreografieën even veelzeggend en belangrijk zijn als de meest betekenisvolle theaterteksten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart kunstencentrum nona - gouden zaal
Begijnenstraat 27
2800 Mechelen
di 1 juni 2021 van 20:30 tot 21:30 wo 2 juni 2021 van 20:30 tot 21:30
kunstencentrum nona
gratis
www.nona.be/nl/programma/dans-voor-ac...
info@nona.be