u bent hier

DAKkan Festival


Te kleine kinderkleren? Speelgoed, waar al lang niemand meer met speelt? Boekjes die eenzaam in de kast liggen en nieuwe vriendjes zoeken? Laat ons al die dingen een tweede leven geven! Te kleine kinderkleren? Speelgoed, waar al lang niemand meer met speelt? Boekjes die eenzaam in de kast liggen en nieuwe vriendjes zoeken?  In tijden van de minimaaltrend is het besef groot dat we in een wereld ... Lees meer »

Te kleine kinderkleren? Speelgoed, waar al lang niemand meer met speelt? Boekjes die eenzaam in de kast liggen en nieuwe vriendjes zoeken?
Laat ons al die dingen een tweede leven geven!Te kleine kinderkleren? Speelgoed, waar al lang niemand meer met speelt? Boekjes die eenzaam in de kast liggen en nieuwe vriendjes zoeken? 

In tijden van de minimaaltrend is het besef groot dat we in een wereld van dingen leven. Dingen die we ooit mooi vonden maar nu niet meer of toch niet meer zo als toen. Dingen die niet meer passen, niet meer onze stijl zijn of simpelweg ‘passé’ zijn. 

Laat ons al die dingen een tweede leven geven!


Hoe? Je brengt je kleren, speelgoed of boekjes in de loop van de week van 14 tot 18 september naar de school de kRing, Uitbreidingsstraat 251, 2600 Berchem.

Daar zal een plaats voorzien zijn voor jouw pakketjes en zakjes. 

zullen de dingen op een mooie manier gepresenteerd worden en mag je komen ruilen of gewoon meenemen. Er is geen verplichting tot ruil, je mag gewoon komen nemen of geven. 

Je mag altijd een kleine bijdrage geven, die gaat naar het goede doel.


Alle kleren die niet geruild of meegenomen worden, gaan de dag erna naar MOEDERS VOOR MOEDERS en het speelgoed naar de KRINGLOOPWINKEL.

Bij deze de warme oproep tijdens de zomermaanden de Marie Kondo in je boven te halen en alles wat daarbij niet in een doosje past opzij te leggen voor de GROTE VRIENDELIJKE BEURS. 


Bij vragen mag je altijd conatact opnemen met Annika (mama Rosa Mae, Hanno, Falco) - 0479/636552


En… één of twee helpende handen en kapstokken zijn zeer welkom!

Grote Vriendelijke Beurs (GVB)
Freinetschool De Kring
Uitbreidingsstraat 251
2600 Berchem
vr 18 september 2020van 16:00 tot 20:00za 19 september 2020van 12:00 tot 17:00
cultuurcentrum Berchem | CC Berchem
gratis
www.ccbe.be/nl/event/78147/dakkan-fes...