u bent hier

Dag Zondag! Workshop cartoons en digitale muziek maken

9 +

Animatie en kinderfilms, Creativiteit, Computer en techniek, Amusementsmuziek


Wij voorzien apps, iPads en microfoons. Zorgen jullie voor een opgewarmde stem en veel enthousiasme? Dan is alles aanwezig om van deze workshop een digitaal festijn te maken! Wij voorzien apps, iPads en microfoons. Zorgen jullie voor een opgewarmde stem en veel enthousiasme? Dan is alles aanwezig om van deze workshop een digitaal festijn te maken! We vliegen erin met een verhaal uit de ... Lees meer »

Wij voorzien apps, iPads en microfoons. Zorgen jullie voor een opgewarmde stem en veel enthousiasme? Dan is alles aanwezig om van deze workshop een digitaal festijn te maken!

Wij voorzien apps, iPads en microfoons. Zorgen jullie voor een opgewarmde stem en veel enthousiasme? Dan is alles aanwezig om van deze workshop een digitaal festijn te maken!


We vliegen erin met een verhaal uit de Wakatoon app, ‘Awa en de muzikale vogel’. We kleuren cartoons in op papier en scannen onze tekeningen. Hiermee maken we een zelf ingekleurde tekenfilm, die we samen bekijken op groot scherm.


Daarna gaan we met microfoons en iPads aan de slag.  Met de digitale toepassing AutoRap van Smule worden de pannen van het dak gerapt.


Tenslotte ontdekken we de app Keezy waarmee we zelf samples maken.


Met al onze geluidsfragmenten creëren we tenslotte de leukste beats en deuntjes. 


Praktisch:


Vooraf inschrijven is aangeraden, de plaatsen zijn beperkt.


Voor kinderen van 7 tot 12 jaar


Andere leeftijden en ouders zijn niet toegelaten.


De workshop duurt twee uur.


 

Bibliotheek Permeke
Auditorium Permeke
De Coninckplein 25
2060 Antwerpen
zondag 27 juni 2021om 11:00
Bibliotheek Permeke
gratis
Sign Up
www.permeke.org/nl/event/84907/dag-zo...