u bent hier

Dag van de Academies - Mechelen

Kunst en kunsteducatie


Benieuwd naar het aanbod en de creatieve talenten van de Academie, de Beiaardschool en het Conservatorium? Dat ontdek je normaal op locatie tijdens de dag van de Academies. Maar omdat jullie dit jaar niet tot bij hen kunnen komen... komen de academies op 06/02 tot bij jullie. Dit jaar komen de Academie, De Beiaardschool en het Conservatorium met een uniek en corona-proof concept om hun werking ... Lees meer »

Benieuwd naar het aanbod en de creatieve talenten van de Academie, de Beiaardschool en het Conservatorium? Dat ontdek je normaal op locatie tijdens de dag van de Academies. Maar omdat jullie dit jaar niet tot bij hen kunnen komen... komen de academies op 06/02 tot bij jullie.

Dit jaar komen de Academie, De Beiaardschool en het Conservatorium met een uniek en corona-proof concept om hun werking in de kijker te zetten en de diverse talenten van hun leerlingen aan de wereld te tonen.
Op zaterdag 6 februari maakt de radioklas van het Conservatorium speciaal voor de Dag van de Academies twee uur knalradio vol vliegende reporters, interviews met (oud-)leerkrachten en (oud-)studenten zoals Jaak van Assche, Frank Deboosere en Tijmen Goovaerts en uiteraard heel wat livemuziek, stand-upcomedy en ander luisterleuks. Dit doen ze in samenwerking met Stadsradio Vlaanderen. Zet je radio aan op zaterdag 6 februari van 10 tot 12u en tune in op 105.5 FM of luister online via dabplus.be of rechtstreeks op site van Stadsradio Vlaanderen.

De volledige uitzending wordt ook gestreamd via de facebookpagina van Conservatorium Mechelen. Zo krijg je meteen een unieke kijk achter de schermen tijdens het maken van de radioshow. Wil je ontdekken waar andere academies in Vlaanderen mee bezig zijn? Surf dan zeker eens naar www.dagvandeacademies.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Digitaal event, op verschillende locaties in Mechelen
Grote Markt, 21
2800 Mechelen
zaterdag 6 februari 2021 van 00:00 tot 23:59
Academie Mechelen, Beiaarschool Mechelen, Conservatorium Mechelen
gratis
www.mechelen.be/dagvandeacademies