u bent hier

Cyclomax

6 +


Er wordt zoveel gepraat over het klimaat, maar doen we er ook werkelijk iets aan? Door vaker voor de fiets te kiezen, maken we van de wereld een groene, veilige en fijne plek. In Cyclomax, de eerste Vlaamse webserie voor kinderen, proberen twee Brusselse ketjes iedereen op de fiets te krijgen. Want Nilou is het beu om elke dag op weg naar school eindeloos lang in de file te staan. Samen met ... Lees meer »

Er wordt zoveel gepraat over het klimaat, maar doen we er ook werkelijk iets aan? Door vaker voor de fiets te kiezen, maken we van de wereld een groene, veilige en fijne plek. In Cyclomax, de eerste Vlaamse webserie voor kinderen, proberen twee Brusselse ketjes iedereen op de fiets te krijgen. Want Nilou is het beu om elke dag op weg naar school eindeloos lang in de file te staan. Samen met haar vriend Tuur bedenkt ze een game die van Brussel een échte fietsstad moet maken.

Vanaf 1 juli bekijk je op cyclomax.jeugdfilm.be elke woensdag gratis een nieuwe aflevering, terwijl je zelf mee-gamet. Volg de webserie, speel de game, spring op de fiets en wordt een echte cyclomaxer. Cyclomax to the rescue!
Beschikbaar via deze link:
https://cyclomax.jeugdfilm.be/

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart online
nvt
2000 Antwerpen
JEF
gratis
meerdanfilm@jeugdfilm.be
033034320
professionals.jeugdfilm.be/nl/film/cy...