u bent hier

Cursus gitaar

Pop en rock


Basismodule voor volwassenen. In deze module verwerf je een stevig fundament. Je leert de speeltechniek, de basisakkoorden en alles wat je nodig hebt om snel van start te kunnen gaan. Geen onnodige droge theorie maar doelgerichte lessen in een in een prettige sfeer. Deze module is gericht op hedendaagse muziekstijlen. Er is geen voorkennis vereist. Noten lezen is niet vereist. Niveau 2 en 3 ... Lees meer »

Basismodule voor volwassenen. In deze module verwerf je een stevig fundament. Je leert de speeltechniek, de basisakkoorden en alles wat je nodig hebt om snel van start te kunnen gaan. Geen onnodige droge theorie maar doelgerichte lessen in een in een prettige sfeer. Deze module is gericht op hedendaagse muziekstijlen. Er is geen voorkennis vereist. Noten lezen is niet vereist.

Niveau 2 en 3
Heb je niveau 1 voltooid of heb je de basis van het gitaarspelen al een beetje onder de knie? Wil je je verder bekwamen en toeleggen op pop, folk, blues, rock en andere eigentijdse muziekstijlen? Dan is deze cursus voor jou bedoeld. In deze cursus worden akkoorden en gitaarriffs aangeleerd en oefen je in het samen spelen met andere gitaristen. Ook wordt de leerstof van de eerste module zoals de basistoonladder en -akkoorden opgefrist en verder uitgediept. Een greep uit de inhoud: slaggitaar, gitaarriffs, fingerstyle- en plectrumtechniek.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Gemeentelijke basisschool Andreas Vesalius
Gemeenteplein 3
2650 Edegem
Van 19 april 2021 tot 30 juni 2021 (ma van 19:00 tot 22:00, wo van 14:00 tot 22:00, do van 19:00 tot 22:00,
CDE
€ 195,0
info@muziekschoolcde.be
0472 88 12 34
www.muziekschoolcde.be/inschrijven