u bent hier

Cultuurprijs Deurne focust op jong talent


Het district Deurne zet o 27/1/2019 drie Deurnse 'Laureaten van de Kunst' in de bloemetjes. Dankzij een stemming, kon je jouw Laureaten van de Kunst kiezen. Zo gaat de Carrièreprijs naar de vzw Reuzen van Deurne, hiphopband Blackwave sleept de Blikvangersprijs in de wacht en de leerlingen van de Spectrumschool worden in de bloemetjes gezet als Beloftevol talent naar aanleiding van hun verhalen ... Lees meer »

Het district Deurne zet o 27/1/2019 drie Deurnse 'Laureaten van de Kunst' in de bloemetjes. Dankzij een stemming, kon je jouw Laureaten van de Kunst kiezen.

Zo gaat de Carrièreprijs naar de vzw Reuzen van Deurne, hiphopband Blackwave sleept de Blikvangersprijs in de wacht en de leerlingen van de Spectrumschool worden in de bloemetjes gezet als Beloftevol talent naar aanleiding van hun verhalen die door Fikry El Azzouzu werden gebundeld in het boek 'Mogen de wijze jongens winnen, gij weet'.

Tijdens de feestelijke viering worden de drie cultuurprijzen uitgereikt in een wervelende show. Het belooft een feestelijke viering te worden met een wervelende show waar woord, beeld en muziek de hoofdrol spelen.

Schrijf je op voorhand in om een zitje te veroveren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cc Deurne
Frans Messingstraat 36
2100 Deurne (Antwerpen)
zondag 27 januari 2019 van 15:00 tot 19:00
Cultuurdienst Deurne
gratis
ccdeurne@antwerpen.be
03 360 85 50
www.deurne.be