u bent hier

Cultuurcafé

18 +

Amusementsmuziek


Elke derde woensdag van de maand kan u in het nieuwe Dienstencentrum Linkeroever komen genieten van een heerlijke maaltijd en een optreden. Het fenomeen van de Latijns-Amerikaanse muziek is enorm gegroeid, België zag hoe een armada latino orkesten vele podias hebben overspoeld. Begin jaren tachtig werden in België de eerste Latino orkesten  opgericht. RITMO LATINO is zonder twijfel een van de ... Lees meer »

Elke derde woensdag van de maand kan u in het nieuwe Dienstencentrum Linkeroever komen genieten van een heerlijke maaltijd en een optreden.


Het fenomeen van de Latijns-Amerikaanse muziek is enorm gegroeid, België zag hoe een armada latino orkesten vele podias hebben overspoeld. Begin jaren tachtig werden in België de eerste Latino orkesten  opgericht.

RITMO LATINO is zonder twijfel een van de orkesten met de meest ervaring van België, top muzikanten die al jaren draaien op de belangrijkste Belgische podias: Gentse Feesten Pole pole en Sint Baafsplein, Afro Latino Festival, Noche de Amor om maar een paar te noemen.
De Cultuurcafés worden gerealiseerd met de medewerking van het Zorgbedrijf, vzw Morguen, HELO en Onze Stad, Ons Huis.


Het eten is om 18.00 uur, het optreden begint om 19:30 uur. Na het eten kan je gratis het optreden bijwonen.


Prijs: €6 voor maaltijd + concert


Op het menu staat: gehaktballetjes in tomatensaus met voetselder en puree

Ritmo Latino
Dienstencentrum Linkeroever
Louis Paul Boonstraat 21
2050 Antwerpen
woensdag 18 december 2019om 19:30
Elsschot
www.elsschot.be/nl/event/66096/cultuu...