u bent hier

Cultuurcafé

18 +

Amusementsmuziek


Elke derde woensdag van de maand kan u in het nieuwe Dienstencentrum Linkeroever komen genieten van een heerlijke maaltijd en een optreden. Belle Starr & The Boot Jacks is het nieuwe project rond zangeres, comédienne en multi-talent Ariane Van Hasselt. Begeleid door een trio van doorwinterde rasmuzikanten blaast ze sinds kort een frisse wind door het Roots-muziek landschap. Die rasmuzikanten ... Lees meer »

Elke derde woensdag van de maand kan u in het nieuwe Dienstencentrum Linkeroever komen genieten van een heerlijke maaltijd en een optreden.


Belle Starr & The Boot Jacks is het nieuwe project rond zangeres, comédienne en multi-talent Ariane Van Hasselt. Begeleid door een trio van doorwinterde rasmuzikanten blaast ze sinds kort een frisse wind door het Roots-muziek landschap. Die rasmuzikanten zijn niemand minder dan Jimmy Hontelé (Howlin' Bill, Eastville Sinner,...) op gitaar, Wim Geysels (the Rusty Nails) op contrabas en Dennis de Gier (Shakedown Tim, the Soul Messiahs,...) op drums. Samen brengen ze een stomende mix van rock 'n' roll, country en rhythm 'n' blues die je gegarandeerd uit je "boots" blaast.


De Cultuurcafés worden gerealiseerd met de medewerking van het Zorgbedrijf, vzw Morguen, HELO en Onze Stad, Ons Huis.


Het eten is om 18.00 uur, het optreden begint om 19:30 uur. Na het eten kan je gratis het optreden bijwonen. Vooraf aankopen van een ticketje voor de maaltijd is verplicht. 


Prijs: €6 voor maaltijd + concert


Op het menu staat: lasagne bolognaise

Ritmo Latino
Dienstencentrum Linkeroever
Louis Paul Boonstraat 21
2050 Antwerpen
woensdag 18 november 2020om 19:30
Elsschot
www.elsschot.be/nl/event/69477/cultuu...