u bent hier

Cultuurcafé

18 +

Amusementsmuziek


Elke derde woensdag van de maand kan u in het nieuwe Dienstencentrum Linkeroever komen genieten van een heerlijke maaltijd en een optreden. Chain of Fools Coverband is een Antwerpse band met haar roots op Linkeroever. Drummer Paco en zangeres Nancy leerden mekaar kennen in 1991 en zijn sindsdien onafscheidelijk op het podium. Iets later kwam bassist Marc erbij en in 2001 werd de band ... Lees meer »

Elke derde woensdag van de maand kan u in het nieuwe Dienstencentrum Linkeroever komen genieten van een heerlijke maaltijd en een optreden.


Chain of Fools Coverband is een Antwerpse band met haar roots op Linkeroever. Drummer Paco en zangeres Nancy leerden mekaar kennen in 1991 en zijn sindsdien onafscheidelijk op het podium. Iets later kwam bassist Marc erbij en in 2001 werd de band vervolledigd met gitarist Ron en toetsenman Frank... Zo vormen zij al 19 jaar lang een pop-en rockcoverband, die voornamelijk hits brengen uit de jaren 80, maar ook van recentere nummers zijn zij niet vies. Ook bij onze Noorderburen zijn zij graag geziene gasten!


De Cultuurcafés worden gerealiseerd met de medewerking van het Zorgbedrijf, vzw Morguen, HELO en Onze Stad, Ons Huis.


Het eten is om 18.00 uur, het optreden begint om 19:30 uur. Na het eten kan je gratis het optreden bijwonen. Inschrijven is verplicht. 


Prijs: €6 voor maaltijd + concert


Op het menu staat: Kip met appelmoes en kroketten

Ritmo Latino
Dienstencentrum Linkeroever
Louis Paul Boonstraat 21
2050 Antwerpen
woensdag 21 oktober 2020om 19:30
Elsschot
www.elsschot.be/nl/event/69481/cultuu...