u bent hier

Cultuurcafé

18 +

Amusementsmuziek


Elke derde woensdag van de maand kan u in het nieuwe Dienstencentrum Linkeroever komen genieten van een heerlijke maaltijd en een optreden. Frontman Wesley Meynendonckx, voor velen bekend van The Voice Van Vlaanderen, kreeg reeds meerdere malen de bijnaam Slowhand. Logisch als je bedenkt dat deze muziek al jaren door zijn aderen stroomt. Sterker nog, Clapton is altijd Wesley zijn grootste ... Lees meer »

Elke derde woensdag van de maand kan u in het nieuwe Dienstencentrum Linkeroever komen genieten van een heerlijke maaltijd en een optreden.


Frontman Wesley Meynendonckx, voor velen bekend van The Voice Van Vlaanderen, kreeg reeds meerdere malen de bijnaam Slowhand. Logisch als je bedenkt dat deze muziek al jaren door zijn aderen stroomt. Sterker nog, Clapton is altijd Wesley zijn grootste invloed geweest op gitaar en vocals.  

 

Je krijgt geen exacte replica, maar echtheid die voor een intense Clapton ervaring zorgt. Wesley wordt ondersteund door 3 professionele rasmuzikanten en 2 backing vocals, die je vaak bij diverse artiesten kan terugvinden. Samen maken ze een tocht doorheen het elektrische en akoestische oeuvre van Eric Clapton. 


Wesley Meynendonckx: Zang & Gitaar 

Steven Mintjens: Keyboards 

Marc Stoffelen: Basgitaar 

Sam Versmissen: Drums 

Lea Vandenbroeck: Backings 

Veronique Laeveren: Backings

 


De Cultuurcafés worden gerealiseerd met de medewerking van het Zorgbedrijf, vzw Morguen, HELO en Onze Stad, Ons Huis.


Het eten is om 18.00 uur, het optreden begint om 19:30 uur. Na het eten kan je gratis het optreden bijwonen.


Prijs: €6 voor maaltijd + concert


Op het menu staat: Stoofvlees met frieten en een vers slaatje

Ritmo Latino
Dienstencentrum Linkeroever
Louis Paul Boonstraat 21
2050 Antwerpen
woensdag 15 januari 2020om 19:30
Elsschot
www.elsschot.be/nl/event/67632/cultuu...