u bent hier

Cultuurcafé: Veston

1.8.4.0.0 


Veston stelt voor: PARDON, het derde en nieuwe album. Een nieuwe sound, nieuwe liedjes, een paar andere instrumenten. Nog steeds tropisch maar nu ook eclectisch en gedubd. De Cubaanse tres staat voortaan centraal naast de Kempische zang en de rest van de bende pompt nog harder dan voorheen. Een feest van reggae en afrogrooves met daarop rake teksten over de stad en over de liefde ... of het ... Lees meer »

Veston stelt voor: PARDON, het derde en nieuwe album. Een nieuwe sound, nieuwe liedjes, een paar andere instrumenten. Nog steeds tropisch maar nu ook eclectisch en gedubd. De Cubaanse tres staat voortaan centraal naast de Kempische zang en de rest van de bende pompt nog harder dan voorheen. Een feest van reggae en afrogrooves met daarop rake teksten over de stad en over de liefde ... of het gebrek eraan. Dat wordt weer lachen! Veston brengt muziek die heupen doet bewegen, vingers doet knipperen en mensen dichter bij elkaar brengt.  Veston is een compacte maar erg dynamische band die zowel heel feestelijk als integer de nummers van de juiste sfeer voorziet. 


Veston is het alterego van zanger en gitarist Steven Van Gool, in een vorig leven nog bassist bij o.a. Raymond van het Groenewoud, El Tattoo del Tigre, Wawadadakwa, … en bezieler van Campina Reggae. Veston staat ook voor de band Veston.  Steven Van Gool laat zich omringen door ervaren muzikanten: Jo Zanders en Jan Buzzi op percussie, Michel Spiessens op bas en Kris Van Hees op trompet. 

 

Pardon
cc Deurne Podium
Frans Messingstraat 36
2100 Deurne
donderdag 28 januari 2021om 20:00
Cultuurcafé
€ 5,0
Bestel tickets
www.ccdeurne.be/nl/event/81024/pardon