u bent hier

Crea- en spelkamp (krokusvakantie)

1 +


Tijdens de krokusvakantie kunnen 7-12 -jarigen (geboortejaren 2009 tot 2014) deelnemen aan een crea- en spelkamp van woensdag tot en met vrijdag 17 tot en met 19 februari 2021. Een halve dag staat er telkens heel wat knutselplezier op het programma... de andere dag vullen onze animatoren in met spel en sport (binnen en buiten, naargelang het weer). Creatieve speelvogels: hartelijk welkom! De ... Lees meer »

Tijdens de krokusvakantie kunnen 7-12 -jarigen (geboortejaren 2009 tot 2014) deelnemen aan een crea- en spelkamp van woensdag tot en met vrijdag 17 tot en met 19 februari 2021. Een halve dag staat er telkens heel wat knutselplezier op het programma... de andere dag vullen onze animatoren in met spel en sport (binnen en buiten, naargelang het weer). Creatieve speelvogels: hartelijk welkom!

De activiteiten starten dagelijks om 9 uur en eindigen tegen 16 uur. We voorzien vooropvang van 8 uur tot 9 uur en naopvang van 16 uur tot 17 uur. Tussen deze uren kunnen deelnemers toekomen en vertrekken. Voorlopig programma: woensdagvoormiddag: creaworkshops met verschillende knutseltafels woensdagnamiddag: springkasteelfun, carnavalsplezier en spelletjes donderdagvoormiddag: fotozoekspel, spel en sport donderdagnamiddag: creaworkshops met verschillende knutseltafels vrijdagvoormiddag: creaworkshops met verschillende knutseltafels vrijdagnamiddag: gezelschapsspelletjes, reis rond de wereld en knutselspel Tegen de krokusvakantie krijgen deelnemers een brief met praktische info bezorgd. Inschrijven kan via mail (gezinsbondnijlen@gmail.com) of online (en dan kan je ineens de betaling ook al in orde brengen) via www.ticketgang.be (klik op "koop hier je tickets" en typ bij zoekterm "Nijlen" - je hoeft geen account aan te maken).

Toon kaart Gemeenschapscentrum 't Dorp
Berlaarsesteenweg 2
2560 Nijlen
van 17/02/21 tot 19/02/21
Gezinsbond Nijlen
€ 85,0
gezinsbondnijlen@gmail.com
0496 99 25 45
nijlen.gezinsbond.be