u bent hier

Covidik-kijken (Online)

Samenleving


Hoe gaan we morgen naar kantoor? Blijven handgels een essentieel deel van onze persoonlijke hygiëne? Wat met een zieke collega? Hoe samenwerken na het vaccin? Stel tijdens deze sessie jouw prangende corona vragen aan Marc Van Ranst, hoogleraar virologie aan de Faculteit Geneeskunde van de KU Leuven.   Een blik voorbij de cijfers Professor Van Ranst start met een korte stand van zaken en een ... Lees meer »

Hoe gaan we morgen naar kantoor? Blijven handgels een essentieel deel van onze persoonlijke hygiëne? Wat met een zieke collega? Hoe samenwerken na het vaccin? Stel tijdens deze sessie jouw prangende corona vragen aan Marc Van Ranst, hoogleraar virologie aan de Faculteit Geneeskunde van de KU Leuven.  
Een blik voorbij de cijfers Professor Van Ranst start met een korte stand van zaken en een blik op de toekomst. Aan de hand van de meest recente cijfers formuleert hij een antwoord op de volgende vragen: Waar staan we vandaag? Waar gaan we naartoe? Wat volgt in de komende weken? Hij zoomt daarbij dieper in op de culturele sector en bij uitbreiding de hele maatschappelijke context.
Vragenronde Na de lezing maakt prof. Van Ranst tijd voor jouw vragen. Wil je graag weten hoe je de komende weken veilig én op een leefbare manier doorkomt? Wil je iets kwijt over twijfels, angst of hoop? Dé expert ter zake helpt je verder met de juiste informatie.
Stuur je vraag vooraf door naar Sofie Verschueren via sofie.verschueren@vormingplus.be. Op die manier kunnen we de vele vragen vooraf bundelen, zodat iedereen tijdens de sessie een antwoord krijgt.

In samenwerking met Bibliotheek Berlaar, Bibliotheek Bonheiden, Bibliotheek de Fé, Bibliotheek Duffel, Bibliotheek Putte, Bibliotheek Sint-Katelijne-Waver, Openbare bibliotheek Nijlen

Activity Members: Marc Van Ranst

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Vormingplus regio Mechelen - Online
Adegemstraat, 79
2800 Mechelen
dinsdag 2 februari 2021 van 20:00 tot 21:00
Vormingplus regio Mechelen
€ 5,0
regiomechelen@vormingplus.be
015 44 41 00
www.vormingplus-regiomechelen.be/acti...
regiomechelen@vormingplus.be
www.vormingplus-regiomechelen.be