u bent hier

Coronaconference - Bert Gabriëls

Humor comedy


Bert Gabriëls gaat op zoek naar wat we van corona hebben geleerd. Met gekke inzichten, waanzinnige anekdotes en rake grappen fileert hij ons geknoei én onze troeven. Een show over corona dus, maar vooral ook over ons. Hoe we vallen en opstaan, en weer lachen. Goeie herkenbare comedy gaat meestal over het hier en nu, over wat er gebeurt. Bert Gabriëls pakt dan maar het virus bij de horens, en ... Lees meer »

Bert Gabriëls gaat op zoek naar wat we van corona hebben geleerd. Met gekke inzichten, waanzinnige anekdotes en rake grappen fileert hij ons geknoei én onze troeven. Een show over corona dus, maar vooral ook over ons. Hoe we vallen en opstaan, en weer lachen.

Goeie herkenbare comedy gaat meestal over het hier en nu, over wat er gebeurt. Bert Gabriëls pakt dan maar het virus bij de horens, en gaat op zoek naar wat we van corona hebben geleerd. Met gekke inzichten, waanzinnige anekdotes en rake grappen fileert hij ons geknoei én onze troeven. Een show over corona dus, maar vooral ook over ons. Hoe we vallen en opstaan, en weer lachen.

Bert Gabriëls is een van de hardst werkende en meest ervaren comedians van Vlaanderen. Hij maakte al tien theatershows waarmee hij door heel Vlaanderen en Nederland toerde. Hij werd bekend dankzij tv-programma’s als ‘Comedy Casino’, ‘Scheire en de Schepping’, ‘Absurdistan’, ‘Advocaat van de duivel’ en natuurlijk ‘Zonde van de Zendtijd’.

“Gabriëls is een van de meest veelzijdige Vlaamse komieken.” - De Morgen

“Bert Gabriëls scheert hoge toppen met zijn conference.” - De Morgen ****

"Een mooi evenwicht tussen bevrijdende humor en verhulde maatschappijkritiek.” - De Standaard ****

Toon kaart Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
vr 26 maart 2021 van 19:00 tot 19:00 vr 26 maart 2021 van 21:00 tot 21:00
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 18,0
apps.ticketmatic.com/widgets/cultuurc...
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1942/bert-gabriels