u bent hier

Concertstream: Rachmaninov 2 met Beatrice Rana

Klassieke muziek


Ze is nog maar 27, maar pianiste Beatrice Rana speelt al in de hoogste klasse van de klassieke muziek met bejubelde cd’s en fenomenale concerten in onder meer de Berliner Philharmonie, de Musikverein in Wenen, Het Concertgebouw Amsterdam en Carnegie Hall in New York. Haar aan het werk zien en horen in Rachmaninovs grandioze Tweede pianoconcerto kan niet anders dan onvergetelijk zijn. Nog om ... Lees meer »

Ze is nog maar 27, maar pianiste Beatrice Rana speelt al in de hoogste klasse van de klassieke muziek met bejubelde cd’s en fenomenale concerten in onder meer de Berliner Philharmonie, de Musikverein in Wenen, Het Concertgebouw Amsterdam en Carnegie Hall in New York. Haar aan het werk zien en horen in Rachmaninovs grandioze Tweede pianoconcerto kan niet anders dan onvergetelijk zijn. Nog om naar uit te kijken: een nagelnieuwe compositie van de Belgische componist Bram Van Camp die onder andere Stravinski’s muziek omschrijft als zijn muzikale roots. Tenslotte laat Elim Chan de magische strijd tussen de goede Vuurvogel en de kwaadaardige tovenaar Kosjtsjej losbarsten op de tonen van de weergaloze balletmuziek van Stravinski.

Om 13:00 kan je de onafgewerkte livestream van het concert bekijken. Om 20:00 kan je de concertstream bekijken: een hoogstaande concertregistratie zonder onderbrekingen voor podiumwissels en met toevoeging van de begin- en eindgeneriek.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Koningin Elisabethzaal / Elisabeth Center
Koningin Astridplein 26
2000 Antwerpen
vrijdag 28 mei 2021 van 20:00 tot 22:00
Antwerp Symphony Orchestra
€ 13,0
www.antwerpsymphonyorchestra.be/nl/co...
+32 (0)3 213 54 06