u bent hier

Concertstream: De Bolero met Elim

Klassieke muziek


Een gestage opbouw van volume en suspens van wel een kwartier lang onder leiding van een onverstoorbare trom: dat is wat de Boléro van Ravel sinds jaar en dag zo populair maakt. Chef-dirigent Elim Chan wijst de talloze solisten aan tijdens deze showpiece voor orkest. Nog op het programma: Dukas’ L’Apprenti sorcier dat mede dankzij Goethes gelijknamige ballade en Disney’s Fantasia – waarin ... Lees meer »

Een gestage opbouw van volume en suspens van wel een kwartier lang onder leiding van een onverstoorbare trom: dat is wat de Boléro van Ravel sinds jaar en dag zo populair maakt. Chef-dirigent Elim Chan wijst de talloze solisten aan tijdens deze showpiece voor orkest. Nog op het programma: Dukas’ L’Apprenti sorcier dat mede dankzij Goethes gelijknamige ballade en Disney’s Fantasia – waarin tovenaarsleerling Mickey Mouse een op hol geslagen bezemsteel probeert te temmen – onsterfelijk werd, en het swingende Pianoconcerto van Gershwin met het Zwitserse toptalent Louis Schwizgebel.

---

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kondigde de Vlaamse overheid eind oktober extra maatregelen aan. Hierdoor zijn we helaas genoodzaakt om onze concerten achter gesloten deuren te spelen. Het concert kan wel online bekeken worden. Hiervoor heb je een apart ticket nodig.

Gerealiseerd met de steun van de Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid. Casa Kafka Pictures Tax Shelter Empowered by Belfius.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Koningin Elisabethzaal / Elisabeth Center
Koningin Astridplein 26
2000 Antwerpen
vrijdag 26 maart 2021 van 20:00 tot 22:00
Antwerp Symphony Orchestra
€ 18,0
www.antwerpsymphonyorchestra.be/nl/st...
+32 (0)3 213 54 06