u bent hier

Concerto pour deux clowns - GEANNULEERD

Circus


Update 23/02: omwille van de huidige coronamaatregelen wordt deze voorstelling verplaatst naar volgend seizoen.  In 2013 wonnen ze de Publieksprijs op het gerenommeerde Festival van Avignon. Sindsdien toert het Franse circusgezelschap Les Rois Vagabonds de wereld rond met hun Concerto pour deux clowns : een topvoorstelling met slechts 2 acteurs die zowel mimespeler, komiek, acrobaat en ... Lees meer »

Update 23/02: omwille van de huidige coronamaatregelen wordt deze voorstelling verplaatst naar volgend seizoen.  In 2013 wonnen ze de Publieksprijs op het gerenommeerde Festival van Avignon. Sindsdien toert het Franse circusgezelschap Les Rois Vagabonds de wereld rond met hun Concerto pour deux clowns : een topvoorstelling met slechts 2 acteurs die zowel mimespeler, komiek, acrobaat en muzikant zijn. Een mooie, in-witte-poederdoos-gevallen aristocrate met viool en zeventiende-eeuwse ...

Update 23/02: omwille van de huidige coronamaatregelen wordt deze voorstelling verplaatst naar volgend seizoen. 

In 2013 wonnen ze de Publieksprijs op het gerenommeerde Festival van Avignon. Sindsdien toert het Franse circusgezelschap Les Rois Vagabonds de wereld rond met hun Concerto pour deux clowns: een topvoorstelling met slechts 2 acteurs die zowel mimespeler, komiek, acrobaat en muzikant zijn.
Een mooie, in-witte-poederdoos-gevallen aristocrate met viool en zeventiende-eeuwse pruik ontmoet een onhandige boerenkinkel met rode neus. Ze nemen ons mee in een verhaal over het leven, over onze menselijke onhandigheden, verdriet en blijdschap, de liefde en de dood… En tonen ons zo een stukje van ons ‘mens’-zijn.

Les Rois Vagabonds zijn een vreemd stel maar laat je niet in het ootje nemen: het zijn topentertainers die in elke zaal in Europa het publiek moeiteloos van het ene lachsalvo naar de volgende lachkick brengen. Een aanrader voor de fans van De Frivole Framboos.

15 - 12 euro
-19 jaar: 7,50 euro

www.lesroisvagabonds.com 

Dankzij onze bedrijvenpool 2020-2021:
Advocatenkantoor Bart Schuermans, Bouwbedrijf Weckx-Van Pellicom, Brijs nv, Deze Week / Zondag / Steps / Digilocal, Erik Schilders bvba, Interieurglas,  Lambrechts nv, Muyshondt Electro Service, Studio Klein Brabant, Think Global bvba, Topfloor en Waumans André.
Bedrijven met een hart voor cultuur!

Schouwburg Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
vrijdag 12 maart 2021 van 20:00 tot 21:30
Schouwburg Ter Dilft
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...