u bent hier

Concerto pour deux clowns (8+)

9 +

Meerdere kunstvormen, Mime en bewegingstheater, Klassieke muziek


Met rode neus, schmink en opvallende kostuums verbazen Les Rois Vagabonds je met hun acrobatische toeren, samenspel, mime en bijzondere effecten. Een onhandige boerenkinkel en een mooie aristocrate met torenhoge pruik nemen ons mee in een verhaal over menselijke onhandigheden, liefde en dood. Op de tonen van klassieke muziek. Mime, acrobatie, bijzondere effecten én klassieke muziek! Een mooie, ... Lees meer »

Met rode neus, schmink en opvallende kostuums verbazen Les Rois Vagabonds je met hun acrobatische toeren, samenspel, mime en bijzondere effecten. Een onhandige boerenkinkel en een mooie aristocrate met torenhoge pruik nemen ons mee in een verhaal over menselijke onhandigheden, liefde en dood. Op de tonen van klassieke muziek.

Mime, acrobatie, bijzondere effecten én klassieke muziek!

Een mooie, in-witte-poederdoos-gevallen aristocrate, met viool en zeventiende-eeuwse pruik ontmoet een onhandige boerenkinkel. Met rode neus, schmink en extravagante kostuums laten ze het publiek lachen, maar tonen ze tegelijk iets diepers. Les Rois Vagabonds neemt ons mee in een verhaal over het leven, over onze menselijke onhandigheden, verdriet en blijdschap, de liefde en de dood …

Les Rois Vagabonds wonnen in 2013 de Publieksprijs op het Festival van Avignon en sindsdien toeren ze de wereld rond met hun Concerto pour deux clowns.

door Les Rois Vagabonds
CC Schoten - De Kaekelaar
Sint-Cordulastraat 10
2900 Schoten
zaterdag 27 maart 2021om 19:00
cc schoten
Bestel tickets
03 680 23 40
cultuurcentrum@schoten.be
www.ccschoten.be