u bent hier

Concerto pour deux clowns (8+) - GEANNULEERD

9 +

Mime en bewegingstheater, Klassieke muziek, Meerdere kunstvormen


OPGELET: VOORSTELLING GEANNULEERD // Met rode neus, schmink en opvallende kostuums verbazen Les Rois Vagabonds je met hun acrobatische toeren, samenspel, mime en bijzondere effecten. Een onhandige boerenkinkel en een mooie aristocrate met torenhoge pruik nemen ons mee in een verhaal over menselijke onhandigheden, liefde en dood. Op de tonen van klassieke muziek. Opgelet: deze voorstelling werd ... Lees meer »

OPGELET: VOORSTELLING GEANNULEERD // Met rode neus, schmink en opvallende kostuums verbazen Les Rois Vagabonds je met hun acrobatische toeren, samenspel, mime en bijzondere effecten. Een onhandige boerenkinkel en een mooie aristocrate met torenhoge pruik nemen ons mee in een verhaal over menselijke onhandigheden, liefde en dood. Op de tonen van klassieke muziek.

Opgelet: deze voorstelling werd geannuleerd. Tickethouders worden automatisch op de hoogte gesteld van verplaatsingen of terugbetalingen.

Mime, acrobatie, bijzondere effecten én klassieke muziek!

Een mooie, in-witte-poederdoos-gevallen aristocrate, met viool en zeventiende-eeuwse pruik ontmoet een onhandige boerenkinkel. Met rode neus, schmink en extravagante kostuums laten ze het publiek lachen, maar tonen ze tegelijk iets diepers. Les Rois Vagabonds neemt ons mee in een verhaal over het leven, over onze menselijke onhandigheden, verdriet en blijdschap, de liefde en de dood …

Les Rois Vagabonds wonnen in 2013 de Publieksprijs op het Festival van Avignon en sindsdien toeren ze de wereld rond met hun Concerto pour deux clowns.

door Les Rois Vagabonds
CC Schoten - De Kaekelaar
Sint-Cordulastraat 10
2900 Schoten
vrijdag 25 maart 2022 van 19:00 tot 19:00
Cultuurcentrum Schoten
Bestel tickets
03 680 23 40
cultuurdienst@schoten.be
www.ccschoten.be