u bent hier

Concert in het donker - Basta!²

Klassieke muziek


In dit belevingsconcert van Joris Vanvinckenroye en Jana Arns zit het publiek in het donker. Laat je meeslepen door contrabas- en fluitklanken die je onderdompelen in poëzie, romantiek en onvoorspelbaarheid. BASta!² creëert muziek door zichzelf live op te nemen tot een orkestraal en filmisch geheel. Elementen van klassiek, rock, jazz en folk worden heel natuurlijk gecombineerd. ... Lees meer »

In dit belevingsconcert van Joris Vanvinckenroye en Jana Arns zit het publiek in het donker. Laat je meeslepen door contrabas- en fluitklanken die je onderdompelen in poëzie, romantiek en onvoorspelbaarheid.

BASta!² creëert muziek door zichzelf live op te nemen tot een orkestraal en filmisch geheel. Elementen van klassiek, rock, jazz en folk worden heel natuurlijk gecombineerd. Joris Vanvinckenroye (Troissoeur/Aranis/Flairck) en Jana Arns (Aranis) zorgen voor een meeslepende soundtrack. Ze brengen nieuwe, eigenzinnige muziek én zetten de toeschouwers letterlijk in het donker. Met muziek die bijzonder geschikt is voor avondmensen en nachtbrakers, brengen ze het beste medicijn tegen een slapeloze nacht. Zet je oren tijdens dit belevingsconcert op scherp en laat je in zachte kussens onderdompelen in onvoorspelbaarheid, poëzie, romantiek én duisternis.

BASta! begon als het eenmansproject van contrabassist en componist Joris Vanvinckenroye (Aranis). Met fluitiste Jana Arns werd zijn contrabasorkest uitgebreid tot BASta!². Samen brengen ze energetische muziek zonder al teveel franjes en moeilijkdoenerij. Muziek die alle vooroordelen van de kaart veegt!

In dit belevingsconcert zit het publiek in het donker. Laat je meeslepen door klanken die je onderdompelen in poëzie, romantiek en onvoorspelbaarheid.

Op locatie
in Heist-op-den-Berg
2220 Heist-op-den-Berg
vrijdag 30 april 2021 van 20:00 tot 20:00
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 13,0
apps.ticketmatic.com/widgets/cultuurc...
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1700/basta-