u bent hier

Comedy@MTV: Seppe Toremans


Seppe Toremans - STOREMANS Seppe Toremans behoort als Humo’s Comedy Cup-finalist al meer dan een decennium tot de top van de Vlaamse comedy-scene. Na een omweg als tv-maker achter hilarische programma’s als ‘Wat Als?’ en ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ die beide Emmy Awards in de wacht sleepten, en met een rits optredens door heel Vlaanderen en Nederland onder de riem is hij nu meer dan klaar om een ... Lees meer »

Seppe Toremans - STOREMANS

Seppe Toremans behoort als Humo’s Comedy Cup-finalist al meer dan een decennium tot de top van de Vlaamse comedy-scene. Na een omweg als tv-maker achter hilarische programma’s als ‘Wat Als?’ en ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ die beide Emmy Awards in de wacht sleepten, en met een rits optredens door heel Vlaanderen en Nederland onder de riem is hij nu meer dan klaar om een eigen avondvullende show op de theaters los te laten.

Het is niet Seppe die op de verkeerde momenten de verkeerde dingen zegt.

Het is niet hij die dingen doet waar hij ogenblikkelijk spijt van heeft, niet hij die alles wat simpel is per se moeilijk wil maken.

Dat is allemaal het werk van iemand die hem al zijn hele leven saboteert, iemand die niks liever lijkt te willen dan alles te verstoren.

Het is zijn eigen persoonlijke stoorzender, zijn eeuwige tegenstander.

Seppe noemt hem STOREMANS.

Hoog tijd om hem mee op het podium te roepen.

Hoog tijd voor een afrekening!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Mind The Voice
Lippeloseweg 44
2890 Sint-Amands (Puurs-Sint-Amands)
vrijdag 25 september 2020 van 19:30 tot 22:00
Mind The Voice
€ 8,0
www.mindthevoice.be/event/comedymtv-s...
www.mindthevoice.be/event/comedymtv-s...