u bent hier

Comedy@MTV: Jasper Posson


Jasper Posson - VASTBENOEMD Jasper Posson was in 2018 finalist van Humo’s Comedy Cup, daarvoor won hij de Lunatic Comedy Award. Hij werkt mee aan de televisieprogramma’s van Philippe Geubels en was het vaste voorprogramma van Michael Van Peel, Bas Birker en Alex Agnew. Dit najaar kun je hem nog aan het werk zien tijdens de finalistentour van Humo’s Comedy Cup, voorjaar 2019 maakt hij zijn ... Lees meer »

Jasper Posson - VASTBENOEMD

Jasper Posson was in 2018 finalist van Humo’s Comedy Cup, daarvoor won hij de Lunatic Comedy Award. Hij werkt mee aan de televisieprogramma’s van Philippe Geubels en was het vaste voorprogramma van Michael Van Peel, Bas Birker en Alex Agnew. Dit najaar kun je hem nog aan het werk zien tijdens de finalistentour van Humo’s Comedy Cup, voorjaar 2019 maakt hij zijn televisie debuut in ‘Is er een dokter in de zaal’ op VRT. Hoog tijd voor een kennismaking met het grote publiek dus.

Jasper Posson was jarenlang vast benoemd ambtenaar, maar geen zorgen: zijn grappen werken wel. In zijn eerste avondvullende voorstelling heeft deze sympathieke Antwerpenaar het over zijn drie vaste benoemingen.

De eerste vaste benoeming kreeg hij van zijn ouders, in de vorm van een voornaam.

De tweede kreeg hij van de overheid, in de vorm van een contract dat nooit kon eindigen.

De derde kreeg hij van zijn vriendin, in de vorm van een jawoord en een contract dat hopelijk nooit zal eindigen. Maar zeg nooit nooit natuurlijk.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Mind The Voice
Lippeloseweg 44
2890 Sint-Amands (Puurs-Sint-Amands)
vrijdag 6 november 2020 van 19:30 tot 22:00
Mind The Voice
€ 8,0
www.mindthevoice.be/event/comedymtv-j...
www.mindthevoice.be/event/comedymtv-j...