u bent hier

Comedy@MTV: Dries De Vis


Dries De Vis - Morgen misschien We zijn geboren in een omgeving die we zelf niet hebben gekozen. Sommige groeien op in een groot huis met een eigen paard, anderen groeien op in een rijhuis langs de spoorweg. In welke mate heeft deze omgeving je karakter gevormd en is het mogelijk om dat karakter te hervormen? Als je minder zou twijfelen had je dan van dat kleine ideetje toch iets groots kunnen ... Lees meer »

Dries De Vis - Morgen misschien

We zijn geboren in een omgeving die we zelf niet hebben gekozen. Sommige groeien op in een groot huis met een eigen paard, anderen groeien op in een rijhuis langs de spoorweg. In welke mate heeft deze omgeving je karakter gevormd en is het mogelijk om dat karakter te hervormen? Als je minder zou twijfelen had je dan van dat kleine ideetje toch iets groots kunnen maken?

In Morgen misschien brengt Dries De Vis een ode aan volwassen worden samen met een gitaar, een piano en verder niks om handen. Een muzikaal verhaal, dat balanceert tussen comedy en theater, en je meeneemt in een zoektocht naar wie we zijn en wie we hadden kunnen worden. Want als je soms niet even stilstaat, raak je na een tijdje niet meer vooruit.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Mind The Voice
Lippeloseweg 44
2890 Sint-Amands (Puurs-Sint-Amands)
Van do 12 november 2020 19:30 tot do 19 november 2020 22:00
Mind The Voice
€ 8,0
www.mindthevoice.be/event/comedymtv-d...
www.mindthevoice.be/event/comedymtv-d...